Perluţa noastră, o perlă în sufletul României, o locaţie de nedescris, ceva minunat!

Mă bucur nespus de mult că am reuşit să ajung până aici, într-un loc atât de special, un loc care mi-a oferit o mulţime de amintiri. Chiar dacă am parcurs un drum atât de lung până aici, chiar s-a meritat. Când am văzut tăbliţa pe care scrie „Staţiunea Durău” am început să am un pic de emoţii cu cazarea, dar m-am înşelat deoarece când am văzut-o pe doamna Ina mi-a transmis cu privirea ei o energie atât de pozitivă, o femeie plină de viaţă pe care s-a văzut că îi place ceea ce face, adică să găzduiască oameni. În aceste două zile m-am simţit foarte, foarte, foarte bine. Şi mai vreau să vin.

Am reuşit să mai cunosc încă o persoană deosebită, pe Teodora, da ea, o fire atât de prietenoasă, energică, sufletistă. În acelaşi timp îmi pare rău că nu stăm mai mult, zona mi-a captivat privirea din prima, când am realizat că am evadat din viaţa mea de zi cu zi. Organizarea şi modul în care ne-aţi primit cu fost super-mega-extra faine. Mâncare de nota 10, cazarea tot aşa. Pur şi simplu pe mine m-aţi captivat enorm de mult, jur că nu-mi vine să plec.

Aş putea să scriu romane, dar încerc să mă rezum la atât. Aşadar, în final, eu vă doresc numai bine, multă sănătate, putere de muncă şi o grămadă de oaspeţi.

Mulţumesc şi în numele ansamblului şi sperăm că o să mai venim pe la voi. Ne-am simţit super fain.